Bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje wil je natuurlijk wel een unieke locatie uitkiezen. Made by Me organiseert workshops in hartje Amsterdam, waardoor de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje heel uitgebreid zijn! Ga creatief aan de slag tijdens een workshop beeldhouwen of mozaïeken, kies voor een dag teambuilding of maak een stadswandeling.

Creatieve workshops

Wil je creatief aan de slag met het hele team? Dan kun je bij Made by Me kiezen voor een unieke workshop. Ga samen met collega’s schilderen, boetseren of sieraden maken. In een informele en ontspannen setting kunnen jullie een mooi eindresultaat realiseren en is er ook voldoende ruimte om te kletsen. Uiteraard verzorgen wij een heerlijk glas champagne en is het ook mogelijk om lunch bij te boeken. Het is maar net wat jouw wensen zijn. Neem eens een kijkje op de website om ons aanbod van workshops te bekijken. Omdat wij regelmatig gastdocenten over de vloer hebben, verandert de aard van onze workshops regelmatig.

Bedrijfsuitje in Amsterdam

Uw dag zelf invullen

Wil je liever werken aan teambuilding en het versterken van het groepsgevoel? Ook dat is een aanrader voor een bedrijfsuitje in Amsterdam. Jullie gaan dan werken aan de besluitvorming, het verdelen van taken en het overleggen. Daar hebben jullie dan op de werkvloer profijt van. Made by Me denkt graag mee zodat we de dag zo kunnen invullen dat het aansluit bij je wensen. Een dag op maat dus!

Locatie met oneindige mogelijkheden

Onze creatieve workshops, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes worden georganiseerd in Amsterdam. Wij zijn gevestigd op loopafstand van het Leidseplein en het Vondelpark. Het is dus prima mogelijk om de workshops uit te breiden met een rondvaart, een wandeling of bijvoorbeeld een etentje. Ontdek wat Amsterdam allemaal te bieden heeft!
top