Hobbywinkel in Amsterdam voor al jouw creatieve materialen

Hobbywinkel in AmsterdamMade by Me is een hobbywinkel in Amsterdam waar je terecht kunt voor al je creatieve materialen. Wij verkopen namelijk alle materialen die ook tijdens onze workshops worden gebruikt. Onze workshops zijn heel divers en ons aanbod van materialen dus ook! Neem eens een kijkje op onze website om een impressie te krijgen van de mogelijkheden. Door onze keuze uit meer dan 7000 artikelen behoren wij nu tot de grootste hobbywinkel van amsterdam met een zeer groot assortiment.

Starters Pakketten

Wij hebben dus een breed aanbod van creatieve materialen. Ben je net begonnen met bijvoorbeeld beeldhouwen, boetseren, het maken van sieraden of mozaïeken? Dan kun je bij ons ook starterspakketten kopen. Uiteraard kunnen ook gevorderden bij onze hobbywinkel in Amsterdam terecht voor materialen. Wij hebben voor ieder wat wils!

Loop eens bij ons binnen

Het is altijd mogelijk om creatieve materialen bij ons te bestellen (mocht deze niet op voorraad zijn of in ons assortiment aanwezig zijn). Onze hobbywinkel in Amsterdam heeft een levertijd van ongeveer een week. Wil je graag meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag? Neem gerust telefonisch contact op via 020 851 2695. Je kunt ook altijd even bij ons binnenlopen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Onze hobbywinkel is gevestigd in Amsterdam in een historisch pand aan de Tweede C. Huygensstraat. Je wordt altijd warm en hartelijk ontvangen door ons team! Je kunt bij ons tevens terecht voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.
top