Geef de organisatie voor een kinderfeestje in Amsterdam uit handen

Kinderfeestje in AmsterdamGun jij jouw kind een onvergetelijke dag voor zijn of haar verjaardag? Schakel dan de hulp van Made by Me in om een origineel kinderfeestje in Amsterdam te organiseren. Wij bieden diverse mogelijkheden op creatief gebied. Denk bijvoorbeeld aan workshops zoals mozaïeken, schilderen, sieraden maken en papier maché. Ons complete aanbod kunt u op de website bekijken. Informeer eens naar de verschillende mogelijkheden!

Diverse creatieve workshops

Kies je ervoor om een kinderfeestje bij ons in Amsterdam te organiseren? Wij halen dan alles uit de kast om een leuke dag voor de kinderen te organiseren. De workshops zijn inclusief materiaalgebruik, drankjes, chips en snoep. Ook is het mogelijk om de taart bij ons op te eten en de cadeaus uit te pakken alvorens we met de workshop te beginnen. Het feestje duurt dan zo’n twee uur. Wij verzorgen kinderfeestjes bij ons in Amsterdam voor groepen van 8 tot 25 kinderen (5 tot 14 jaar). De mogelijkheden voor een creatieve workshop zijn heel divers en daardoor is er altijd wel een passende oplossing.

Een dag om nooit te vergeten

Wil jij jouw kind(eren) een dag geven om nooit te vergeten? Dan helpt ons enthousiaste team jou graag om van de dag een doorslaand succes te maken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, wij denken graag mee en kunnen jouw groepsuitje in Amsterdam op verschillende manieren invullen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 020 851 2695. Je kunt ook jouw gegevens achterlaten op de contactpagina, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.
top