Organiseer een uniek vrijgezellenfeest in Amsterdam

Organiseer je een vrijgezellenfeest in Amsterdam en wil je net even wat anders? Made by Me is er voor iedereen die op zoek is naar een creatieve workshop. Zowel jong als oud, beginner of gevorderde is bij ons van harte welkom. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Een blijvende herinnering

Wij organiseren dus workshops voor diverse groepen en gelegenheden. Denk aan bedrijfsuitjes, families, verenigingen en natuurlijk vrijgezellenfeesten. Bij ons in hartje Amsterdam wordt je voldoende geïnspireerd om je creativiteit de vrije loop te laten. Niet alleen geef je degene die gaat trouwen een hele gezellige dag, ook de blijvende herinnering aan deze dag is absoluut de moeite waard. Bij Made by Me kun je erop rekenen dat jullie dag tot in de puntjes wordt verzorgd. Bekijk ons aanbod online en laat je verrassen door onze unieke workshops!

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Naaktschilderen, beeldhouwen of liever mozaïeken?

Wij hebben een enorm aanbod van allerlei workshops. Met onze hulp organiseer jij absoluut een origineel vrijgezellenfeest in Amsterdam. Wat denk je bijvoorbeeld van naaktschilderen? Met deze spannende verrassing kan de aanstaande bruid of bruidegom nog iemand van het andere geslacht naakt zien voordat er getrouwd wordt. Ook naakt boetseren is een workshop die wij aanbieden. Ga je liever voor iets wat minder spannend is, maar minstens zo leuk? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor portretschilderen, of bijvoorbeeld mozaïeken of scrapbooking. Zo kunnen jullie samen in een ontspannen setting iets moois creëren en heb je een tastbare herinnering aan een mooie dag.

Heb je interesse in een workshop in Amsterdam? Je kunt via onze website een informatie aanvraag insturen. Wij zullen je dan spoedig bellen of een mail sturen en je vragen beantwoorden. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen. Ons telefoonnummer is 020 851 2695.
top