Boek een creatieve workshop in Amsterdam

Organiseer je een gezellige dag met vriendinnen, familie of misschien collega’s? En ben je nog op zoek naar leuke activiteiten? Dan is een workshop in Amsterdam bij Made by Me een absolute aanrader! Ons enthousiaste team staat klaar om je te inspireren en motiveren tijdens een creatieve workshop. Op onze website vind je het complete overzicht en vind je meer informatie over de verschillende workshops die wij aanbieden.

Wat doen wij?

Bij Made by Me staat jouw creativiteit centraal. Wij bieden dan ook met name workshops aan waarbij je het beste uit jezelf kunt halen op creatief gebied. Uiteraard zijn de workshops geschikt voor zowel jong als oud, wij hebben altijd een passende oplossing en denken graag mee om jullie dag tot een groot succes te maken. Je zult al snel merken dat je meer kunt dan je denkt, vooral wanneer je even de tijd neemt.


Workshop AmsterdamJe hebt bij ons in Amsterdam de keuze uit diverse workshops, waaronder:

  • Decopatchen
  • Boetseren
  • Naaltvilten
  • Glasmozaïeken
  • Papier maché
  • Sieraden maken
  • Linodrukken

De workshops worden als dagdeelworkshop gegeven maar sommige workshops zijn er ook als dagworkshop. Uiteraard komen jullie niets tekort, wij verzorgen de drankjes en een eenvoudige lunch (bij de dag workshop).

Voor de beschikbare data en prijzen kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier aan de linkerkant.

Online reserveren

Kortom, voor originele groepsuitjes en workshops ben je bij ons in Amsterdam aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote ruimte die wij kunnen aanpassen naar de gelegenheid. Wil je graag reserveren? Dat kan via onze website. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen. Ons telefoonnummer is 020 851 2695 en wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag.

Interesse? mail naar: mail@madebyme.nl 

top